Certifikati so priznanje za kakovost. Imamo certifikat ISO 9001: 2015

Kot skupina je Colson največji svetovni proizvajalec transportnih koles, tudi najstarejši v Evropi. Vedno je veliko govora o kakovosti, ki pa je ne moremo doseči čez noč. V Colsonu je kakovost zrasla iz tradicije in izkušenj.  Certifikati za izdelke Colson potrjujejo, da izpolnjujejo standarde ISO 9001 od leta 1998, vsako leto pa jih preveri Bureau Veritas Certification Nederland BV.

Naše izdelke pod blagovno znamko Rhombus je za kakovost in skladnost s standardi potrdilo Združenje za certificiranje DQS. Vsi proizvodni in organizacijski procesi izpolnjujejo zahteve DIN EN ISO 9001. Poleg tega si nenehno prizadevamo za izboljšanje naših storitev in kakovosti izdelkov ter s tem svojim strankam zagotovimo najboljšo možno storitev.

Največje potrdilo našega podjetja, ki se prenaša na stranke pri vsakodnevnem sodelovanju pa so dolgoletne izkušnje.

Vsako posamezno kolo, ki po številnih testih in pregledih zapusti naše podjetje in postane pomemben element vaših izdelkov je najvišje kakovosti. Kot proizvajalec transportnih koles z več kot 60-letno tradicijo obstajamo v vseh tržnih segmentih, od distribucijskih centrov do živilsko predelovalne, avtomobilske in letalske industrije. Ponujamo kakovost, preglednost in verodostojnost. Kot vodilni proizvajalec koles nenehno in zavzeto iščemo nove rešitve in inovativne tehnologije. Za dodatne informacije o naših izdelkih nas prosim kontaktirajte.

Certifikati ISO 9001:2015
Certifikati transportna kolesa Rhombus
Certifikati transportna kolesa Rhombus
Certifikati transportna kolesa Rhombus
Certifikati transportna kolesa Rhombus