logo-rhombus

RHOMBUS ROLLEN – več kot 100 let izkušenj

Rhombus Rollen je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji najbolj kakovostnih transportnih koles. Rhombus Rollen je najstarejši industrijski proizvajalec koles v Evropi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1899 v Burg an der Wupper pod imenom Albert Schulte Söhne GmbH & Co, svojo proizvodno pustolovščino pa je začelo s kolesi za klavirje.

Pod blagovno znamko “Rhombus” je v tridesetih letih prejšnjega stoletja podjetje že dobavljalo široko paleto izdelkov na različne trge, v petdesetih letih prejšnjega stoletja pa je postalo vodilno v industriji proizvajalcev transportnih koles izven domačih meja. Leta 1994 je podjetje sprejelo odločitev za novo ime, pod katerim obstaja še danes – Rhombus Rollen.

Uspeh z močnim sodelovanjem

Poleg sedeža v Wermelskirchenu ima Rhombus Rollen tudi glavni proizvodni obrat v Maleziji, dinamično podružnico v Franciji in obsežno prodajno mrežo v mnogih drugih državah.

Aprila 2009 se je RHOMBUS pridružil skupini Colson, največjemu proizvajalcu transportnih koles na svetu. Colson Group sestavlja 21 različnih podjetij, ki se nahajajo v 16 državah po vsem svetu. Močno partnerstvo je cilj, ki ga je RHOMBUS dosegel s pridružitvijo skupini Colson.

V skladu z načelom “vodenje preko partnerstva” si podjetje nenehno prizadeva za izboljšanje kakovosti svojih izdelkov in storitev za stranke ter za pošteno sodelovanje s kupci, dobavitelji in zaposlenimi.

Strokovni stiki – po vsem svetu

Skrb za stranke, zanesljiva in strokovna storitev so vrednote, ki izhajajo iz več kot 110 let trdega dela in izkušenj. V novi dobi hitre komunikacije in informacij postajajo tesni odnosi z našimi strankami in hiter odziv na njihova individualna pričakovanja čedalje pomembnejši.

 

GroupLogoCons5

Z nakupom izdelkov zunaj skupine Colson tvegate nakup neoriginalnih, ponarejenih in izdelkov slabše kakovosti.