Prosim počakajte...

Wczytywanie

Nožne zavore za vozičke

Naše nožne zavore za vozičke so na voljo v dveh izvedbah. Serija TLCM je zasnovana tako, da je pritrjena na stran ali rob vozila. Stranka lahko izvrta luknje ob strani ali na robu vozička, tam, kjer se bodo najbolje prilegale želeni uporabi. V pritrdilni plošči so štiri luknje premera 10 mm, zgornji par je do 353 mm, spodnji par pa najmanj 226 mm nad tlemi. Serija nožnih zavor TLCM je opremljena s stransko vgradno ploščo, izdelano iz jeklene pločevine. Na voljo sta različici za desno in levo stran uporabe.

Serija TLCH je narejena iz litega železa in ima zgornjo pritrdilno ploščo. Zavora zagotavlja način takojšnje fiksiranje vozička ali druge mobilne opreme v stabilni položaj, ne da bi ga pri tem dvignili. Za optimalno delovanje na več različnih izvedbah je skupna višina zavore točno 200mm nad tlemi. To omogoča optimalno delovanje. Enak sistem delovanja imajo tudi serije 4040 in TLUS, le da so primernejše za manjše premere koles.

Uporaba nožnih zavor:

Colson ponuja nožne zavore, ki ustrezajo vsakemu vozičku, mobilni ploščadi in / ali stroju. Nožne zavore so enostavna, učinkovita in cenovno ugodna metoda za preprečevanje nekontroliranega premikanja (težjega) vozička. Posledično je povečana varnost pri delu.

Ko postavite voziček v želeni položaj pritisnete na nožni pedal. Gumijasta dvižna noga preprečuje zdrs, medtem ko mehanizem zavore z napetostjo med vozičkom in tlemi onemogoča premikanje. Zavora se sprosti in postavi v nevtralni položaj ko pritisnete drugi del pedala.

Prepričani smo, da boste na naši spletni strani našli nožne zavore z najboljšo ceno in odlično kakovostjo. Če ne najdete ustrezne zavore za vaš projekt, vam lahko vedno najdemo drugačen tip ali prilagojeno rešitev. Kontaktirajte nas za dodatne informacije ali ponudbo po meri.

 

  • Drsni ležaj
  • Iglični ležaj
  • Centralni kroglični ležaj
  • Dvojni kroglični ležaj
  • Dvojni konični valjčni ležaj
YouTube
Facebook